Karstenhoevefair ‘meuk én leuk’ gaat tweede editie in

Van links naar rechts Petra Hessels, Johan Snijder, Benny Spin en Bart Kiers.
Van links naar rechts Petra Hessels, Johan Snijder, Benny Spin en Bart Kiers.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – De mensen van Museumboerderij de Karstenhoeve houden op zondag 30 oktober de tweede editie van de Karstenhoevefair. Onder de noemer ‘Meuk én Leuk’ is er van alles te beleven en te doen tussen 11.00 en 17.00 uur.

Rondom de boerderij is een prachtig ruime tuin met ooievaarsnest en bijenstal: een mooie locatie voor een najaarsfair. Bij een museumboerderij denken mensen al gauw aan oude meuk: oude voorwerpen en oude boeken passen dan ook precies in dat plaatje. Zo staan er buiten op het erf kramen met brocante, antiek, vintage, boeken en platen. Maar ook zijn er allerlei andere leuke kramen op het gebied van lifestyle.

In de Karstenhoeve zelf is ook van alles te doen. Zo zijn er kleinkunstoptredens in de mooie opkamer. De Streetband uit de Wijk neemt de akoestische gitaren mee om buiten een aantal optredens te verzorgen. Binnen zorgt zanger-pianist Geert Jan Brader voor de muziek. Ook qua eten en drinken is er voor elk wat wils: verschillende foodtrucks zorgen voor de inwendige mens.

De Karstenhoevefair wordt georganiseerd door een enthousiast kwartet: Bart Kiers en Petra Hessels, beide werkzaam bij de Karstenhoeve, en door Johan Snijder en Benny Spin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen