Drie concerten door koninklijke muziekvereniging Apollo

Koninklijke Apollo 125 jaar.
Koninklijke Apollo 125 jaar.
Foto: Foto Apollo

De Wijk – De Koninklijke Muziekvereniging Apollo heeft de komende maanden weer de nodige concerten op de agenda staan. Het eerste concert is op 15 juni van het Slagwerkensemble in samenwerking met Slagwerkensemble CMH Hattem.

Het concert vindt plaats in de Brede School in de Wij en begint om 19.30 uur, entree is gratis. Bezoekers krijgen een avond vol ritmische klanken en spectaculaire percussie-optredens voorgeschoteld, door Apollo’s eigen slagwerkensemble, samen met het slagwerkensemble van CMH Hattem.

Een tweede concert vindt plaats op 30 juni en dan is het de beurt aan het Harmonieorkest Buitenconcert bij woonzorgcentrum Dunninghe, aan de zijde van de Prins Clauslaan. Het begint om 15.00 uur en ook hier is de toegang geheel gratis. Op 23 november staat dan het Groot Concert met René en Erika Karst op het programma in de sporthal, aanvang 19.30 uur.

Apollo belooft om er spectaculaire avond van te maken met optredens van zowel het slagwerkensemble als het harmonieorkest, in samenwerking met René en Erika Kast. Na het concert volgt een afterparty verzorgd door de feestband De Pieper(t)s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen