Verhalen rond de Kachel bij Huize Welgelegen

Verhalen rond de kachel.
Verhalen rond de kachel.
Foto:

Koekange – Bij de Hooiberg van Huize Welgelegen in Koekange vindt 24 november een avond plaats vol verhalen, muziek en poëzie. Op deze avond staan op het programma Reinier van Delden, Tryntjsje van der Wal en Geert Jan Brader.

Al jaren verzorgt de familie Bout in samenwerking met Ria Westerhuis uit de Wijk in de wintermaanden gezellige culturele avonden. Reinier van Delden komt uit Meppel en schrijft humoristische prozagedichten. Tryntsje woont in Heerenveen, is lid van vertelkring ‘Vertellers in Frylân’ en vertelt verrassende en ontroerende verhalen over bijzondere mensen.

De muziek voor deze avond is in handen van Geert Jan Brader uit Meppel. Hij speelt vanaf zijn jeugd in bandjes of solo. Hij zingt liedjes in allerlei stijlen en begeleidt zichzelf op de piano.

De techniek wordt verzorgd door Rob Zandgrond; de presentatie door Ria Westerhuis. Entree: 22,50 euro inclusief koffie/thee met wat lekkers. Reserveren: 0522-451771 of via [email protected]  Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen