Ogterop maakt programma voor volgend seizoen bekend

Foto:

Meppel – Claudia de Breij, Pieter Derks, Pia Douwes, Daniël Lohues, Lebbis & Jansen, Patrick Nederkoorn, Tjitske Reidinga, Jan Beuving, Yentl en de Boer en Javier Guzman. Dit is een greep uit de programmering van aankomend theaterseizoen.

In de maand september trapt Ogterop het seizoen af met ‘Talenthe uit Drenthe’ (en een beetje over de grens), met bijvoorbeeld een concert van Tangarine en een luistercursus van Brechtje Roos. In diezelfde maand houdt Ogterop een open huis voor iedereen.

Verder komt het eigen productiehuis Mevrouw Ogterop in januari met de nieuwe voorstelling ‘Jij bent van mij – de kant van Ada’ (naar de roman van Peter Middendorp). Andere bijzondere parels zijn het Catalaanse circusgezelschap Compañía de Circo Eia, een concert van het NNO met Sven Figee, Sneeuwwitje (6+) van het Roemeense Sibiu Ballet Theatre en dansgezelschap Oxygen met Delusion 2.0.

Kaartverkoop

Het nieuwe programma is online te bekijken via schouwburgogterop.nl. De kaartverkoop start op donderdag 1 juni om 13.00 uur. Vrienden van het theater kunnen echter al kaarten kopen. Vrienden van Ogterop kunnen kaarten met voorrang kopen en krijgen op veel voorstellingen korting.

Reacties

Cookieinstellingen