Ed Struijlaart met gitaarmuziek in de Reestkerk

Ed Struijlaart.
Ed Struijlaart.
Foto: Vanessa Hofstra

Oud-Avereest – Een spetterende avond gitaarmuziek met Ed Struijlaart vindt plaats in de Reestkerk op 11 februari . Deze gepassioneerde zanger, gitarist, podcastmaker en voormalig DJ verbrandde in 2010 al zijn schepen en besloot volledig voor de muziek te gaan.

Geen reguliere negen tot vijf baan meer, maar de dood of de gladiolen. Alles moest wijken voor zijn gitaar en de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart and Hands’ gooide hoge ogen. Ed kreeg een 3FM award nominatie, maakte indruk in voorprogramma’s van BLØF, Ilse Delange en Alain Clark en op festivals. Daarnaast was hij actief als songwriter voor anderen. Zo schreef hij met Peter Slager, bassist bij BLØF, de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 Weg Van Jou” en alle muziek voor de musical SOOF.

Hij scoorde zijn eerste eigen gouden plaat met ‘Make It On Your Own. In 2018 ging Ed voor het eerst de theaters in met de voorstelling “Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran”. Dit najaar start hij met “Gitaarmannen 2- Eric Clapton unplugged”. Maar eerst komt hij in de Reestkerk de zaal plat spelen!

Kijk voor tickets op www.reestkerk.nl/agenda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen