Saxofoonensemble Sax-a-lot speelt in Theaterschuur Linde

Sax-a-Lot speelt.
Sax-a-Lot speelt.
Foto: Eigen foto

Linde –  In De Theaterschuur in Linde vindt zondag 9 oktober een concert plaats van saxofoonensemble Sax-a-lot. Het is een uniek ensemble van veertien enthousiaste saxofonisten uit Noordoost Nederland. Het ensemble staat onder leiding van dirigent/saxofonist Gerard Gerrits.

Het repertoire is erg gevarieerd: van pop tot klassiek. Bijna alle muziek wordt gearrangeerd door Karl Veen. Muziek van Piazolla, Brahms, Grieg, maar ook populaire nummers, zoals Bella Ciao en Gabriela’s song uit de film As it is in heaven.

In dit zondagmiddagconcert treedt ook de pianiste en docente van Scala Jolijn Haveman op met een paar nummers en datzelfde geldt voor het saxofoonkwartet Sax4Fun.

Het concert begint om 14.30 uur, reserveren kan via het contactformulier op www.theaterschuurlinde.nl of telefonisch 0523-234001. Eventueel zelfs aan de zaal, maar alleen als er nog kaarten zij. Meer info: www.saxalot.nl

Op zondagmiddag 30 oktober staat er om 14.30 uur een compleet Wolder programma geagendeerd: Wolder Woord. Er zijn dan verhalen, gedichten en muziek van Woldenaren, te weten Ria Westerhuis, Marius Klein, Kees Opmeer, Derk Jan ten Hoopen, Baukje Bloemert, Marga Kool en Jan Veenstra.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen