Schildersclub Art en Zo in Zuidwolde wil uitbreiden

Expositie Art en Zo.
Expositie Art en Zo.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Schildersclub Art en Zo uit Zuidwolde wil graag uitbreiden en nodigt mensen die (beter) willen leren schilderen uit om kennis te komen maken. De leden van Art en zo delen met hun hobby de liefde voor schilderen, tekenen en kunst. Ze zijn elke donderdagavond in ontmoetingscentrum De Boerhoorn met veel plezier aan het werk.

Belangstellenden zijn vanaf donderdag 8 september tussen 19.00 en 21.30 uur welkom om vrijblijvend langs te komen voor nadere kennismaking en meer informatie.

Schildersclub Art en Zo is er voor beginnende schilders met weinig of geen ervaring, maar ook ervaren schilders vinden er hun plek. De leden hebben ieder hun eigen stijl en achtergrond. Ze maken wat ze leuk vinden, van abstract tot realistisch werk, van acryl en olieverf tot aquarel en krijt. Een keer per 14 dagen krijgen de leden begeleiding van een docent. Ook exposeren ze regelmatig hun werken. Voor meer informatie over Art en Zo kan contact worden opgenomen met David de Kleer, e-mail [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen