Talenten rond de Reest gezocht voor podium in de Reestkerk

Reestkerk links.
Reestkerk links.
Foto: Eigen foto

Oud Avereest Het Reestdal en omgeving heeft al heel wat talenten voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Jan Vayne, Sanne Hans/ Miss Montreal, Edwin Evers en Ilse Warringa (Juf Ank). Op zaterdag 26 november houdt de Reestkerk in Oud Avereest een avond waarop talenten uit de omgeving een podium krijgen om hun talent te laten zien.

De Reestkerk is tegenwoordig ook een theater en cultureel centrum. De talentenjacht past daarom prima in dit jasje. Wie bijvoorbeeld een muzikaal talent is, goed kan dansen, verhalen vertellen, gedichten voordragen, pantomime spelen of  typetjes uitbeelden, kan zich aanmelden.

Op de avond zelf heeft iedere deelnemer een kwartiertje de tijd om dit aan het publiek te laten zien. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 augustus via een mail naar [email protected]. Een groep kenners kijkt dan wie zich allemaal hebben aangemeld en maakt hieruit een keuze om tot een afwisselend programma te komen.

Rondom de optredens vinden ook heel andere activiteiten plaats. Het is de bedoeling dat het een verrassende, smaakvolle en zeker talentrijke avond wordt in de Reestkerk.

Reacties

Cookieinstellingen