Videoclip: Wilma Fieten brengt ode aan haar vader met ‘Pappa’

Zuidwolde – De bekende Nederlandstalige zangeres Wilma Fieten heeft een nieuwe single uitgebracht: Pappa, een ode aan haar vader jan van Dijk, die in zorgcentrum ’t Vonder in Ruinerwold woont.

Wilma Fieten staat in het Drentse land bekend als de zangeres met de karakteristieke, gevoelige stem, die regelmatig weet te verrassen met een nieuwe single. In het verre verleden heeft zij zelfs al een album uitgebracht dat voor haar een mooi succes betekende en motiveerde om door te gaan met datgene waar zij haar hart en ziel in kwijt kan.

Met ‘Pappa’, originele titel ‘Abraham’, brengt zij een ode aan haar vader die inmiddels 93 is en waarvan zij ontzettend veel liefde en steun mocht ontvangen in haar leven. Het lied is oorspronkelijk geschreven door Fred Rootveld en hij gaf zijn zegen dat Wilma haar eigen uitvoering mocht maken van dit prachtige lied.

De productie lag in de vertrouwde handen van producer Martin Sterken die het geheel tot een mooie resultaat mocht maken.  Het is een plaat waar je even voor mag zitten en die vele harten zou kunnen raken’, weet Sterken.

Op 25 januari is de single officieel gereleased op de bekende downloadportals en Youtube, label MAP Records. De digitale distributie en plugging is in handen van Benelux Entertainment (Martin Sterken).

Reacties

Cookieinstellingen