De Boemerang speelt ‘De geweldige dokter Paul’

De cast van de Boemerang.
De cast van de Boemerang.
Foto: Eigen foto

Ansen – Sinds september zijn de repetities van De Boemerang weer in volle gang en de spelers zijn klaar voor de voorstelling op 30 november. Ditmaal in een andere bezetting want helaas hebben Bart Muthert en Nina Scholing afscheid genomen van het gezellige clubje. Dan is verjonging uiteraard hard nodig en gelukkig durft Hugo Joosten de stap van het jeugdtoneel naar De Boemerang aan.

Anneke Luning neemt ook dit jaar de regie voor haar rekening. Marja Mendel zal weer zeer regelmatig souffleren, Jeannet Joosten ís de decorcommissie en Anne Koster zal weer regelmatig bij de repetities aanschuiven voor de geluidseffecten.

Dokter Paul

Het stuk dat ze komende zaterdag spelen heet ‘De geweldige dokter Paul’. Een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Vol enthousiasme begint Dokter Paul aan zijn eerste werkdag als dierenarts in zijn eigen praktijk. Echter komt hij er al snel achter dat zijn voorganger, Dokter van Meulen, er wat bij kluste en het daarbij niet al te nauw nam met de ethiek. De dichtstbijzijnde huisartsenpraktijk is namelijk een enorm stuk verderop.

De voorstelling begint zaterdag 30 november om 20.00 uur en vindt plaats in dorpshuis Bastogne, zaal open vanaf 19.30 uur. Een voorstelling vol met misverstanden en dubbelzinnigheden, die garant staan voor een hilarische avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen