Kerstconcert van Wijker Kunst

Vlnr Gerrit van de Belt, voorzitter Jacob Boorsma en dirigent Mannes Hofsink.
Vlnr Gerrit van de Belt, voorzitter Jacob Boorsma en dirigent Mannes Hofsink.
Foto: Wijker Kunst

IJhorst/de Wijk – Zangvereniging Wijker Kunst brengt vrijdagavond 13 december een zeer afwisselend kerstconcert in de kerk te IJhorst. Onder leiding van hun enthousiaste dirigent Mannes Hofsink zullen het vrouwenkoor, het mannenkoor en ook gezamenlijk als gemengd koor, een keur aan kerstliederen ten gehore brengen.

Na het zeer succesvolle  voorjaarsconcert is dit het 2e optreden van de koren dit jaar. Er worden deze avond vele bekende, maar ook minder bekende kerstlieden gezongen. Een van de liederen wordt muzikaal ondersteund door een “Little drummer boy” .

Ook de samenzang van koor met het publiek wordt zeker niet vergeten. Allen tezamen in een goede kerst sfeer komen is het uitgangspunt van deze avond. Pianiste Ellen Wynia zal de koren, waar nodig, begeleiden. Het wordt een behoorlijk Wieker gebeuren, want naast de koren is er een optreden van een kinderkoortje van OBS De Horst. Bovendien zal een klarinetkwartet van Apollo een tweetal intermezzo’s verzorgen. Deze opsomming betekent dat een ieder aan zijn/haar trekken zal komen.

Het concert, in de sfeervol ingerichte kerk begint om 20.00 uur ( de kerk is open om 19.30 uur). De entreeprijs is € 12,50 incl. een kop koffie/thee in de pauze. Voor kinderen t/m 14 jaar  € 5,00 incl. glas drinken. Vanaf 30 november zijn kaarten in voorverkoop bij de leden te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen