Herfstconcert met Groot mannenkoor Noord-Nederland

Ronald Knol (l) en Harold Kooij.
Ronald Knol (l) en Harold Kooij.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Dwingeloo – In de herfstperiode past een herfstconcert vol warme klanken, voordat de koude wintermaanden beginnen. Op dinsdagavond 15 oktober begint om 20.00 uur in de Brug-Es Kerk van Dwingeloo een bijzonder concert met een grote variëteit aan zang en muziek.

Aan dit herfstconcert werkt het Groot Mannenkoor Noord-Nederland mee onder leiding van Martin Mans. Dit koor telt maar liefst honderd leden die uit verschillende dorpen en steden uit het noorden van het land komen. Naast zang van dit prachtige koor is er muziek van Ronald Knol en Harold Kooij.

Groot Mannenkoor Noord-Nederland.

Improvisatie

Ronald staat bekend om zijn grote improvisatietalent in het orgelspel. Harold is een virtuoos wat pianospel betreft en beide heren begrijpen elkaar woordeloos in hun muziek, waardoor hun samenspel een muzikaal feest is om te horen en te zien. Het wordt een avond vol muziek en zang. Er is niet alleen zang van het mannenkoor, maar er is ook ruimte voor samenzang.

Daarnaast is er een muzikale intermezzo  van Martin Mans op piano, Harold Kooij op piano en Ronald op orgel. Ook zal Martin Mans een orgelsolo ten gehore brengen. Halverwege het programma is er een pauze voor een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Dit is bij de entreeprijs van € 12,50 inbegrepen. De presensatie van deze avond is in handen van Jan de Boer uit Urk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen