Koffieconcerten in de Dorpskerk in IJhorst

Wouter Harbers.
Wouter Harbers.
Foto: Eigen foto

IJhorst – Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Op maandag 14 oktober opent de Zeister pianist ook in IJhorst een serie koffieconcerten.

Liefhebbers zijn welkom vanaf 14.00 uur in de Dorpskerk. Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken. Vanaf 14.30 uur geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

Pianomuziek

De serie start maandagmiddag 14 oktober met een muzikale kennismaking: Wouter laat u graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Na een feestelijke opening neemt hij plaats achter de vleugel om u te trakteren op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij u met eigentijdse muziek en sluit hij het concert af met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi.

De koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Komend half jaar is het elke tweede maandagmiddag van de maand raak met een muzikale middag door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar. Reserveren is mogelijk door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 2676 3338.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen