ABBA-project voor vrouwen in Uffelte

Foto: 4Fun

Uffelte – Voor de vrouwelijke liefhebbers van de Zweedse popgroep ABBA die ook nog een beetje kunnen zingen, is er in de maand maart een speciaal ABBA-project. Wie al enige koorervaring heeft, kan zich aanmelden en op zaterdag 16 en zaterdag 31 maart komen naar de Vlasbarg’n in Uffelte.

Popkoor 4 Fun organiseert hier in samenwerking met Stempraktijk Rina Nass een ABBA project voor vrouwen. Dit project beslaat twee zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur op zaterdag 16 en zaterdag 31 maart.

‘Vindt u het leuk om ABBA nummers te zingen ? Zing gezellig met ons mee. Geef je nu op ! Deelname bedraagt € 30 per persoon. Op deze beide zaterdagen gaan we met een groep vrouwen acht nummers instuderen van de populaire Zweedse groep ABBA. Op de tweede zaterdag sluiten we dit project af met een miniconcert bestaande uit de acht ingestudeerde nummers voor onze eigen fans. De entree voor dit miniconcert is gratis.’

Vierstemmig

Gedurende het project worden vierstemmige nummers gezongen, onder andere Dancing Queen, Mamma Mia en natuurlijk mag Waterloo niet ontbreken. Wie zich inschrijft voor dit project, krijgt de oefenbestanden met bladmuziek via de mail toegestuurd zodat ze thuis kunnen oefenen.

Het inschrijven geschiedt middels een mailtje naar [email protected] onder vermelding van ABBA project Popkoor 4 Fun Uffelte. Naast de volledige naam- en adresgegevens, telefoonnummer en email, ook graag vermelden om welke stemgroep het gaat, te weten sopraan 1, sopraan 2, Alt 1 of Alt 2. Deelname bedraagt € 30 per persoon exclusief lunch en consumpties, inclusief bladmuziek en oefenbestanden.

Meer info: www.rinanass.nl of telefonisch 06-543 25 770.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen