Haarmode José wordt overgenomen door kapster Mettine

De schaar gaat van José (l) naar Mettine.
De schaar gaat van José (l) naar Mettine.
Foto: Eigen foto

De Wijk – Eigenaresse José Hulzebosch van Kapsalon Haarmode José aan de Vijverweg in de Wijk heeft besloten om na ruim acht jaar te stoppen met haar kapperszaak. Met name de laatste jaren was de combinatie van werk en privé behoorlijk pittig. Het heeft José doen besluiten om haar kapsalon per 1 januari over te doen aan Mettine.

José Hulzebosch nam in oktober 2014 de kapsalon over. Ook kwam daar vrij snel de nagelsalon bij. „Ik heb mijn werk als kapster altijd met heel veel plezier gedaan. Het kappersvak is mooi en ik vond het ook altijd boeiend om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging te volgen. Het geeft een goed gevoel als mijn klanten goed gekapt én tevreden uit de kappersstoel opstaan. Bovendien bouw je een relatie op met mensen tijdens hun bezoekjes aan de kapsalon. Sommige klanten knipte ik zelfs al toen ik nog op de kappersopleiding zat.”

Mettine is al een aantal jaren volop werkzaam in het kappersvak, in een kapsalon in Ommen. „Het is een mooie nieuwe uitdaging voor me om in de Wijk deze salon over te nemen. Ik vind het erg plezierig als mijn klanten zich op hun allermooist voelen als ze de kapsalon uit lopen. We doen alle voorkomende haarbehandelingen en ook kunnen klanten hier terecht voor nagelstyling.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen