Advertorial: Veel mogelijk bij Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde

Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Bewegings- en zonnestudio Zuidwolde is een kleinschalige gemoedelijke sportschool met een breed scala aan mogelijkheden. De mogelijkheden zijn Cardiofitness, Krachttraining, Bewegingsbanken (slenderen), Better Belly, Vacustep en verschillende groepslessen. Dat gaat dan om Jumping Fitness, Spinning, Zumba en BBB.

Slenderen is onbelast bewegen door middel van zes door elektromotoren aangedreven banken. Elke bank traint een andere spiergroep. Onbelast betekent dat er geen druk op de spieren en gewrichten plaatsvindt, u wordt niet moe, transpireert niet en het voorkomt spierpijn. Door dit onbelast bewegen worden de spieren verstevigd en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot. Het is te vergelijken met onderwateroefeningen doordat ook op de banken de zwaartekracht opgeheven wordt. Een uur slenderen/op de bewegingsbanken staat gelijk aan 7 uur grondoefeningen. Per bank beweegt men normaal gesproken 10 minuten, een sessie duurt dus 1 uur.

Interesse? Vraag een gratis proefles aan!

Afvallen onder begeleiding

Daarnaast kun je onder begeleiding afvallen met bijvoorbeeld de Better Belly of de Vacu Step. Als ondersteuning bij het afvallen kun je je aansluiten bij voedingsdeskundige Ingeborg Klos met The 1:1 diet. Ook bevinden er in ons pand kapsalon Esmay en Paramedics Marije en Eline als fysiotherapeuten. Indien nodig, kun je met de fysiotherapeut onder begeleiding sporten. Tevens een mogelijkheid: Bedrijfsfitness. Fitnessen met korting via je werkgever via Pro Motion en Bedrijfsfitness Nederland.

In onze gezellige koffiehoek met gratis koffie en thee, is het fijn om een praatje met elkaar te maken.

Voor aanmelden en informatie bel je met 06-27870889 of kom langs tijdens onze openingstijden:

maandag:         8.30 – 12.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur
dinsdag:           8.30 – 12.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur
woensdag:       8.30 – 12.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur
donderdag:      8.30 – 12.00 uur en van 18.00 – 21.00 uur
vrijdag:  8.30 – 12.00 uur
zaterdag:          9.00 – 12.00 uur
(met uitzondering van feestdagen)

Kijk voor meer informatie op onze website: www.bewegingsenzonnestudiozuidwolde.nl en volg ons op Facebook! Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde is gevestigd aan de Landschapslaan 1 in Zuidwolde (Drenthe).

Collega gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker/ster voor 10-15 uur per week. Uren in overleg.

Heb jij affiniteit met sport en bewegen (liefst sport- en/of bewegingsachtergrond) en ga je graag met mensen om?! Dan maak ik graag kennis met jou.

Stuur je cv en brief met foto naar: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen