Maureen Bijker gestart met Ukkies Babyspa in Oosteinde

Maureen in actie.
Maureen in actie.
Foto: Eigen foto

Oosteinde – Met Ukkies Babyspa biedt Maureen Bijker uit Oosteinde leuke baby-uitjes aan, waar baby’s genieten van een heerlijke float en massage sessie.

„Het idee voor het opzetten van een babyspa, is ontstaan door mijn professionele loopbaan als gediplomeerd kinderverpleegkundige op de afdeling neonatologie. Maar ook door mijn passie om met liefde ouders te begeleiden bij het verzorgen van hun kind”, vertelt Maureen.

Maureen heeft de opleiding tot ‘A-level babymassage docent’ gevolgd en heeft verschillende babymassagetechnieken mogen leren. Haar kennis en ervaring omvat het omgaan met problemen bij baby’s. „Bijvoorbeeld huilbaby’s of de kennis van speciale behoeften bij premature en dysmature pasgeborenen, het syndroom van down en infecties.” Bovenal biedt Ukkies Babyspa een plaats van ontspanning. Maureen vindt het belangrijk dat ouders zich kunnen ontspannen en comfortabel voelen. „Want alleen als de ouders ontspannen zijn, zijn de baby’s dat ook”, is haar ervaring.

Baby’s zijn welkom vanaf  zes weken na de geboorte tot de leeftijd van een jaar. Maureen combineert Ukkies Babyspa met het haar werk op de kinderverpleegafdeling. „Dat doe ik omdat ik van mijn werk hou en de uitdaging niet wil missen. Daarom ben ik geopend op flexibele tijden van maandag tot en met zondag.” Een afspraak is te boeken op: www.ukkiesbabyspa.com

Reacties

Cookieinstellingen