Open huis bij Hair by Fenna en Hair Professionals

Fenna Brugge.
Fenna Brugge.
Foto: Benny Spin

Ruinerwold – Hair Professionals en Hair by Fenna openen zaterdag 2 april de deuren voor iedereen. Belangstellenden kunnen tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen bij deze twee zaken aan Dijkhuizen in Ruinerwold.

Vanaf 1 januari dit jaar richt Monica Oostra, eigenaresse van Hair Professionals zich alleen nog maar op haarwerken. Daarnaast verkoopt ze speciale mutsjes in allerlei kleuren voor mensen die chemo-behandelingen moeten ondergaan. Ze stopte met de kapperszaak en vond in Fenna Brugge een geschikte partner om de salon voort te zetten.

Eerste schreden

In het naastgelegen pand, in de voormalige directeurswoning aan Dijkhuizen 92 is Brugge sinds januari actief met haar kapsalon Hair By Fenna. Twintig jaar geleden zette ze de eerste schreden in het kappersvak om vervolgens ruimschoots ervaring op te doen bij diverse salons.  Door alle perikelen was het nog niet van een officiële opening gekomen. Daarom is er op 2 april een ‘Open Huis’ op Dijkhuizen 90 en 92 in Ruinerwold. Zodat iedereen even kennis kan maken en het resultaat kan bewonderen.

Reacties

Cookieinstellingen