Yoga in Echten, binnen of buiten, met Groenkracht

Mind-walk op de heide.
Mind-walk op de heide.
Foto: Nienke Veurink

Echten – Yoga en Mind-Walk zijn effectieve methoden om fysiek en mentaal meer in balans te komen en te blijven. Het beoefenen ervan is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid. Het kan ondersteunen bij het weer bewust waarnemen van lichaam en geest waardoor je binnen de eigen grenzen blijft bewegen.

In Echten worden deelnemers als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer van de locatie en de groep bij Nienke Veurink van Groenkracht. Vanaf 16 en 17 september starten de cursussen. Iedereen kan beginnen met een proefles en instromen zolang er plek is.

Groenkracht biedt yogalessen in d’Olde Karke te Echten op donderdagavond om 19.00 uur en op vrijdagochtend om 9.00 uur. Wie liever buiten in de vrije natuur actief is, kan kiezen voor Mind-Walk, waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. Op 8 en 10 oktober zijn er korte workshops ter kennismaking en daarna start er weer een nieuwe basiscursus. Workshops staan gepland voor de winter en volgend voorjaar.

Info: Nienke Veurink, 06-18462721, www.groenkracht.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen