Video: Wie wil er een mooie prijs winnen van Jenn en Zuss&Zij?

Staphorst – Door de coronamaatregelen kunnen geen activiteiten plaatsvinden, dus ook geen modeshows. Daar hebben ze bij Jenn en Zuss&Zij uit Staphorst, de modezaak waar de klanten vanuit de wijde regio naartoe komen, wat op bedacht: er werd een modeshow opgenomen en het filmpje daarvan is online te zien, ook via de link bij dit artikel.

‘Welkom, leuk dat jullie willen kijken naar de modeshow van Jenn en Zuss&Zij …de kersteditie! Geniet van de show en let vooral ook goed op’, laten de dames weten. Er valt namelijk ook wat te winnen. Wie een leuk item, bijvoorbeeld een rok, schoenen of een tas uit deze collectie wil winnen, hoeft alleen maar een mailtje met haar favoriet plus de kledingmaat te sturen naar  [email protected]

‘Ben je actief op de socials like dan ook nog even onze pagina’s. Donderdagmiddag 24 december maken wij de winnaar bekend en zorgen wij dat jij je prijs thuis krijgt. Succes, veel kijkplezier en fijne feestdagen toegewenst!’, aldus een enthousiast Team Jenn just for women en Zuss&Zij.

Facebook: Jenn Staphorst / Zuss&Zij

Reacties