Adviesgroep Mulderij: hypotheek oversluiten levert besparingen op

Adviesgroep Mulderij: hypotheekadviseurs Henry Jansen, Natasja Bos en Jacqueline Lefers.
Foto: Eigen foto

De Wijk/Hoogeveen – Adviesgroep Mulderij Verzekeringen, met kantoren in de Wijk, Hollandscheveld en Hoogeveen, geeft de consument graag tips om geld te besparen. ‘Met de huidige lage rentestanden is het voor veel huizenbezitters interessant hun hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekaanbieder’, laten de adviseurs van Mulderij weten.

‘Elke maand geld besparen; die kans laat u toch niet liggen? Tijdens een gratis oriëntatiegesprek brengen wij voor de kant in beeld of het in zijn situatie interessant is om over te sluiten.’  Adviesgroep Mulderij geeft onafhankelijk financieel advies. ‘Dat betekent dat we uw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt nemen voor het hypotheekadvies. Wij vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle geldverstrekkers, totdat we de oplossing hebben die het best bij u past. Voor nu en in de toekomst.’

Energie besparen

Energiebesparende maatregelen kunnen mensen gewoon meefinancieren in hun hypotheek. Ook hierin denkt Mulderij graag mee. Maar ook jongeren tussen de 18 en 35 jaar die een huis kopen, hoeven vanaf  2021 waarschijnlijk geen overdrachtsbelasting meer te betalen. Een mooie kostenbesparing die het net wat makkelijker kan maken om die eerste stap naar een koopwoning te zetten.

‘Wij helpen u graag!’ Neem contact via [email protected], (0528) 34 17 11 of loop eens binnen.

De Mulderij-hypotheekadviseurs Henry Jansen, Natasja Bos en Jacqueline Lefers

Reacties