Zwemloop in zwembad de Waterlelie op woensdag 14 juni

Kikkerchallenge.
Kikkerchallenge.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Het is inmiddels ene traditie: de Zwemloop in Zuidwolde. Op woensdagavond 14 juni vindt die weer plaats in zwembad De Waterlelie. „We zijn alweer flink aan het voorbereiden en zijn van plan om in ieder geval weer een sfeervol en succesvol evenement neer te zetten”, laat de organisatie weten.

Na het grote succes van vorig jaar wordt om 17.30 uur met een Obstakel Zwemloop voor de kinderen gestart, de Kikkerchallenge. Na een start van de glijbaan moeten zij zwemmend diverse obstakels overwinnen. Daarna wordt een ronde over het veld gelopen, waarbij ook verschillende spannende hindernissen getrotseerd moeten worden.

Supersprint

Om 18.45 uur klinkt het startschot voor de korte afstand ‘de Supersprint’, waarbij eerst 400 meter gezwommen moet worden en daarna 1,8 kilometer gelopen. Deze afstand is bij uitstek geschikt voor de jeugd vanaf 10 jaar. Ook G-atleten zijn van harte welkom op beide afstanden. Deelnemers aan de langere Sprintafstand starten om 19.30 uur. Zij zwemmen eerst 500 meter en lopen aaneensluitend 5,2 kilometer. Nieuw is dat aan beide afstanden ook als duo deelgenomen kan worden.

Na afloop vindt een grote verloting plaats voor zowel kinderen als volwassenen. Meer informatie is te vinden op de website van Zwembad de Waterlelie. Wil je dit ook een keer proberen, schrijf je dan snel in! Inschrijven ter plaatse is mogelijk tot een half uur voor de start van de betreffende afstand. De inschrijving via inschrijven.nl is ondertussen geopend.

Reacties

Cookieinstellingen