Week lang tennis op alle niveaus op het tennispark in Ruinerwold

Tennisbanen Ruinerwold.
Tennisbanen Ruinerwold.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Van zondag 28 augustus tot en met zondag 4 september houdt TC ’t Wold het Kroes Accountancy Open toernooi. Een week lang strijden ruim 150 deelnemers op verschillende niveaus om de prijzen. Het toernooi wordt al ruim 10 jaar gehouden en is enorm in trek bij tennissers vanuit de gehele omgeving. Alle deelnemers maken kans om er met de hoofdprijs vandoor te gaan, of ze nu winnen of niet.

„Dat is altijd onze filosofie geweest”, zegt toernooileider Jeroen Wienen. „Iedereen die meedoet, maakt evenveel kans op de hoofdprijs. Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving en voor iedere gewonnen set een lootje. Zondag, de finaledag, eindigt dan met een grote verloting onder de deelnemers. De hoofdprijs is dit jaar een iPad. Je moet hier dus niet komen voor de dikke (geld)prijzen, al ontvang je als winnaar natuurlijk wel een kleine prijs.”

Speciale armbandjes

Er wordt gespeeld in dames, heren en gemengd dubbel en heren en dames enkelspel. De wedstrijden starten zondag 28 augustus van 10.15 tot 14.00 uur. Maandag tot en met vrijdag starten de wedstrijden om 17.30 uur en dat loopt door tot laat in de avond. Zaterdag 3 en zondag 4 september begint het al om 9.00 uur en wordt er de gehele dag getennist.

Ook voor het publiek is er dit weekend van alles te doen. Er is een springkussen voor de kleintjes, Jolijn Wienen maakt speciale armbandjes van tennisbalkralen en zaterdagavond is er een BBQ. Zondag is de finaledag voor alle categorieën. Eind van de middag is de traditionele verloting.

Arno Kroes van Kroes Accountancy en Advies verbindt zijn naam alweer een aantal jaren aan het toernooi: „Ik doe graag mee aan het toernooi. Tennis is mijn hobby en ik ben als sponsor en penningmeester betrokken bij de club. Dit toernooi zit goed in elkaar en het is bovenal enorm sportief en gezellig onderling.”

Reacties

Cookieinstellingen