Zomertrainingen bij LGR’88 in Ruinerwold

Dijkhuizenrun 2018.
Dijkhuizenrun 2018.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – Ook dit jaar organiseert Loopgroep Ruinerwold (LGR’88) weer zomertrainingen voor niet-leden onder deskundige hardloopbegeleiding. Desgewenst kan deelname aan de Dijkhuizenrun op 3 september als doel gesteld worden. De trainingen zijn wekelijks op de woensdagavonden en zijn al gestart op 22 juni, de laatste training is op 31 augustus.

Voor de sportieve kinderen van 7 tot en met 13 jaar is de training van 18.00 tot 18.45 uur op het korfbalveld. Enkele trainingen vinden plaats in het natuurgebied van Havelte, waar dan een bus heenrijdt. Wie wil kennismaken met de hardloopsport, al dan niet samen met vriendjes of vriendinnetjes, of de conditie op peil wil houden tijdens de zomerstop van de voetbal of de korfbal, kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer. Kosten bedragen €10.

Volwassenen

Voor de beginnende volwassenen starten om 19.00 uur de trainingen voor het oude gemeentehuis bij de rotonde. Ook hiervoor geldt dat enkele trainingen in de natuur van Havelte plaatsvinden. Inlopen gebeurt met alle LGR’ers en daarna krijgt de beginner eventueel opdrachten op het eigen niveau. Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan daarna ook ‘gewoon’ lid worden. De kosten zijn €15 inclusief startnummer voor de Dijkhuizenrun. Aanmeldn via [email protected] onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door SportDrenthe via het Sportakkoord Ruinerwold.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen