Rick Wessel nieuwe trainer-coach ZKC’19

Rick Wessel.
Foto: ZKC/Pixabay

Zuidwolde – Rick Wessel wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer-coach van de selectie van ZKC’19 uit Zuidwolde. Wessel maakte de afgelopen jaren en ook nu nog, deel uit van de technische staf van DOS’46 en neemt zijn Korfbal League ervaring mee om de selectie van ZKC’19 naar een hoger niveau te brengen.

ZKC’19 was ook op zoek naar een trainer die meerwaarde kan bieden. De huidige technische staf onder leiding van Jan Bijkerk, heeft de talentvolle selectie de afgelopen drie jaar zowel sportief als wat betreft teamgeest naar een beduidend hoger niveau gebracht en dat proces wil de vereniging graag voortzetten. Met het aanstellen van Rick Wessel lijkt dit geborgd. De vereniging en met name de selectie reageerde dan ook heel positief op de komst van Wessel.

Een uitdaging

Rick Wessel zelf ziet het ook als een uitdaging om ZKC’19 zowel op sportief als op organisatorisch gebied verder te helpen. Wessel: „Het is een talentvolle groep met een aantal ervaren spelers. Ik heb erg veel zin om met deze selectie verder te bouwen en hoop hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

Wessel wordt bij de begeleiding van de selectie ondersteund door Janice Rijstenberg en Evert Krikken. De trainersstaf van ZKC’19 moet nog worden aangevuld met een trainer-coach voor het tweede team. Daar is ZKC’19 nog naar op zoek.

Reacties

Cookieinstellingen