ZKC’19: jeugdtrainers worden beloond en technische mannen regelen livestream

Apparatuur van ZKC'19.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – ZKC’19 1 mocht zaterdag na een lange tijd eindelijk weer een thuiswedstrijd spelen. De tegenstander van deze avond was DOS uit Westbroek, een ervaren overgangsklasse ploeg. Helaas mochten er maximaal 50 toeschouwers in de sporthal live komen kijken, vandaar dat een aantal technische mannen van ZKC’19 een livestream verzorgden.

Erik-Jan, Gerben, Willem-Jan en Mark hebben sinds vorig jaar de taak op hen genomen om livestreams te verzorgen voor toeschouwers van ZKC’19 die de wedstrijden niet live kunnen kijken. Afgelopen zaterdag hebben zij dit naar een nieuw niveau gebracht. Met een nieuw aangeschafte camera en een lichtkanon, kon men genieten van een goed verzorgde livestream.

Ware lichtshow

Vooraf werden de coaches van beide teams geïnterviewd, het oplopen van de teams was een ware lichtshow en na afloop kon er ook nog gekeken worden naar de interviews van twee spelers. Alles zag er super strak uit en ZKC’19 is onwijs blij met zulke actieve vrijwilligers.

In de pauze werden de jeugdtrainers ook nog in de spotlight gezet. Op de livestream was te zien hoe voorzitter Wiebe Feenstra alle jeugdtrainers van ZKC’19 bedankte voor hun inzet. Als bedankje krijgt elke jeugdtrainer een nieuw vest dat gedragen kan worden tijdens het coachen. ZKC’19 wil door middel van deze nieuwe kleding hun waardering uitdrukken voor de inzet van de coaches en trainers!

Reacties

Cookieinstellingen