av De Sprinter geeft groen licht voor tweede OER.cross op de Havelterberg

OER cross.
Foto: Sprinter

Havelterberg – Na de succesvolle eerste editie houdt atletiekvereniging De Sprinter in haar 40-jarig jubileumjaar op 12 februari wederom de OER.cross Havelterberg. Door versoepelingen is het mogelijk om dit evenement op verantwoorde wijze te organiseren. De organisatie heeft het, ondanks de korte aanlooptijd, voor elkaar gekregen om deze wedstrijd plaats te laten vinden.

Net als in de vorige editie wordt ook nu weer een uitdagend parcours uitgezet. Hardlopen in dit veelzijdige landschap vraagt kracht, uithoudingsvermogen en coƶrdinatie en is geschikt voor iedere hardloper. Zowel recreanten als wedstrijdlopers zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven. De jeugd kan zich inschrijven voor de 1000 en 2000 meter en volwassenen hebben de keus uit 5,5 en 8,5 kilometer.

Met dank aan een aantal bedrijven uit de omgeving van Havelte zijn er weer leuke prijzen te winnen voor de nummers 1-2-3. Jeugd en volwassenen zijn in verschillende categorieƫn ingedeeld. De inschrijving is geopend: alleen digitaal via de website van de AV de Sprinter: www.avdesprinter.nl.

Reacties

Cookieinstellingen