Inschrijven voor Meppel City Run kan vanaf 1 februari

Meppel Cityrun.
Foto: Artizzl Media

Meppel – De inschrijving voor de Meppel City Run is vanaf 1 februari geopend. De Meppel City Run vindt op 22 mei plaats. Het is de negende keer dat de Meppel City Run gelopen wordt door Meppel. De laatste twee jaar kon het echter niet doorgaan vanwege het coronavirus. Vorig jaar werd er nog een digitale editie gehouden. Iedereen kon in zijn eigen omgeving een ronde van 4 mijl lopen.

Net als de vorige jaren is het mogelijk om te inschrijven voor de 4 of de 8 mijl. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een Businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel. Ook komende editie is er weer een G-Run en ook de jongste deelnemers vanaf 3 jaar mogen meedoen. De organisatie van de Meppel City Run is in handen van AV de Sprinter.

Inschrijven kan vanaf 1 februari via www.meppelcityrun.nl/.

Hunebedloop

De ABE Hunebedloop van 29 januari is afgelast. De organisatie, AV de Sprinter, ziet er vanaf vanwege coronamaatregelen. Zo mogen evenementen tot zeker 25 januari niet doorgaan. “We vinden het ontzettend jammer voor alle lopers”, schrijft de organisatie. De inschrijving vervalt voor iedereen die zich al had ingeschreven. Omdat de betalingen nog niet waren afgeschreven, wordt de inschrijving niet doorgezet naar volgend jaar.

AV de Sprinter kijkt naar een alternatief voor de leden van de hardloopvereniging. De datum en het alternatief is nog niet bekend.

Reacties

Cookieinstellingen