Vitesse’63 proost op promotie naar de derde klasse

Alsnog een feestje voor Vitesse'63.
Foto: Eigen foto

Koekange – De eerste selectie van Vitesse’63 stond donderdagavond na elf weken weer op het trainingsveld. De stemming was opperbest, want twee dagen eerder maakte de KNVB bekend dat de ploeg toch promoveert naar de derde klasse.

Na afloop werd de selectie bij de kantine opgewacht door een flinke afvaardiging van het bestuur. Voorzitter Jurrian Barelds sprak de manschappen kort toe, terwijl de spelers genoten van een welverdiend biertje. Zo kon er toch nog op gepaste wijze worden geproost op het succesvolle seizoen. Een seizoen dat dan wel niet met een kampioenschap, maar wel met promotie, als enige van de in totaal 56 vierdeklassers.

Volgend seizoen

‘En dus kunnen we ons in Koekange verheugen op derdeklassevoetbal. Met pijn in het hart werd drie jaar geleden afstand genomen van 3D, een fantastische afdeling met veel meer regiowedstrijden dan een treetje lager. Het kan bijna niet anders dan dat Vitesse’63 nu in die klasse terugkeert’, aldus voorzitter Jurrian Barelds.

Onlangs werd bekend dat de succesvolle selectie compleet intact blijft. Aan Klaas Mijnheer en zijn staf de taak voort te borduren op afgelopen jaargang. ‘Als de bal weer gaat rollen, hopen we iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen.’

Reacties