Open Volleybaltoernooi VCZ breder toegankelijk

Kampioensteam VCZ.
Foto: VCZ

Zuidwolde – VCZ Zuidwolde houdt dinsdagavond 14, 21 en 28 april vanaf 19.00 uur in de Mr. Wessels Boerhal in Zuidwolde het Open Volleybaltoernooi. Na een aantal jaren straten- en bedrijvenvolleybaltoernooi is gekozen om het toernooi open te stellen voor iedereen. Dus niet alleen buren en collega’s maar ook familie en vrienden.

Volgens de organisatie een mooie gelegenheid om een groep volwassenen en/of jeugd vanaf 14 jaar bij elkaar te brengen en samen de sportieve strijd aan te gaan met andere sportievelingen uit Zuidwolde, Erflanden, Linde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Fort en Veeningen.

Elk team bestaat uit minimaal 6 personen, heren en dames gemengd. In het team moeten minimaal 2 dames worden opgesteld. Daarnaast mogen in elk team maximaal 4 spelers worden opgesteld die lid zijn van een volleybalvereniging en in competitieverband (Nevobo of recreatiecompetitie) uitkomen.

Scheidsrechter

Op het aanmeldingsformulier moeten tevens de namen worden vermeld van de personen die tijdens dit toernooi als scheidsrechter zullen fungeren. Levering van minimaal 1 scheidsrechter is een voorwaarde om aan dit toernooi te kunnen deelnemen. Indien niet aan deze eis kan worden voldaan, dient de reden hiervan op het aanmeldingsformulier te worden vermeld.

Aanmelding voor het Open Volleybaltoernooi is mogelijk door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar [email protected] De deelname is €25 per team. Dit bedrag moet worden overgemaakt op NL81 RABO 0376210672 t.n.v. VCZ Zuidwolde onder vermelding van de naam van team en volleybaltoernooi 2020. Deelname aan het toernooi wordt pas bevestigd zodra het inleggeld binnen is. Teams kunnen tot uiterlijk 1 april worden aangemeld.

Reacties