Koekanjer training wegens succes herhaald

Start van eerste Loop Rondje Koekange.
Start van eerste Loop Rondje Koekange.
Foto: Eigen foto

Koekange – Na het succes van de eerste editie wordt ook dit jaar een Loop Rondje Koekange georganiseerd. Daarom houdt de Loopgroep Koekange ook weer een clinic voor beginnende lopers. Wie na vorig jaar twijfelde over deelname en het allereerste Loop Rondje Koekange heeft gemist, krijgt opnieuw een kans.

Loopgroep Koekange zorgt ervoor dat deelnemers aan de clincis 5 kilometer kunnen hardlopen op tweede pinksterdag 2020. Voor het Loop Rondje Koekange heeft de groep een speciale aanbieding. ‘Samen met onze trainers stomen we je in 14 trainingen klaar voor de start. Voor deze trainingen en het inschrijfgeld voor het Loop Rondje Koekange betaal je slechts € 50,-‘, prijzen ze aan.

Deskundig

Start is op dinsdag 25 februari, de laatste training voor deze clinic is dinsdag 26 mei. De clinicgroep gaat in het dorp trainen met een eigen trainer. De train(st)ers zijn deskundig en ervaren. ‘Met aandacht voor techniek, conditie, coördinatie, ademhaling en vooral plezier zorgen onze trainers voor leuke afwisselende trainingen.’

De trainingen zijn elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur met start bij de parkeerplaats van Korfbalvereniging KIA, Sportlaan 41, Koekange. De clinic kan alleen bij voldoende deelname gehouden worden. De trainingstijden/dagen kunnen iets anders worden.

Aanmelden voor 15 februari, of voor vragen: [email protected]m of kijk op www.facebook.com/LoopgroepKoekange. Meer info over het Loop Rondje Koekange zie : https://looprondjekoekange.beesports.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen