Lisanne Koster vindt nieuwe uitdaging bij KIOS

Lisanne Koster.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Vanaf het nieuwe seizoen zal Lisanne Koster spelen in het groen-zwart van KIOS. De 25-jarige speelster maakt hiermee de overstap van DOS ’46 uit Nijeveen naar Ruinerwold.

Lisanne heeft haar hele leven gespeeld bij DOS’46. Ze doorliep alle eerste jeugdteams en behaalde in de A-junioren haar hoogtepunt: het Nederlands kampioenschap zowel in de zaal als op het veld. “Een geweldig hoogtepunt en ik wilde graag vanuit de A1 doorstromen naar de selectie”, aldus Lisanne.

Invalbeurten 

Dit lukte ook. Ze speelde veelal in het tweede team en heeft een aantal invalbeurten mogen maken in de hoofdmacht van DOS ’46, destijds nog spelend op Hoofdklasse-niveau. Lisanne; “Daarna kwam ik wisselend in het 2e en 3e te spelen. Momenteel speel ik met veel plezier in 3e team, maar ik merk dat ik een nieuwe sportieve uitdaging wil op korfbal gebied”.

Dit hoopt ze volgend seizoen te gaan vinden bij de club uit Ruinerwold. “Ze spelen attractief en in een hoog tempo met veel variatie. Daarnaast heb ik ook een goed gevoel bij de club. Ik kwam als klein meisje al mee naar Ruinerwold toen mijn vader (Cor Koster) trainer was van KIOS 1”.

KIOS is blij met deze versterking voor de selectie en wenst Lisanne veel succes en plezier toe met haar nieuwe uitdaging.

Reacties