OER.cross Havelterberg nieuw op hardloopagenda

OER.cross.
Foto: De Sprinter

Havelterberg/Meppel – Naast de succesvolle Hunebedloop, 4 van Meppel, Meppel City Run en Reest Run organiseert AV De Sprinter een nieuw hardloopevenement in 2020: De OER.cross Havelterberg. Een groep van vijf enthousiaste hardlopers van De Sprinter nemen het voortouw. Eén van die organisatoren en hardlooptrainer Albert Pieter Venema: “Crossen is ontzettend goed voor hardlopers van ieder niveau. Je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie krijgen een flinke boost!”

De Cross vindt plaats op 22 februari op de voormalige Amerikaanse basis in Havelterberg. Het parcours is uitdagend, pittig voor zowel recreanten als wedstrijdlopers en loopt door bosrijk, heuvelachtig gebied. Met dank aan een aantal plaatselijke ondernemers uit Havelte en omgeving zijn er leuke prijzen te winnen voor de nummers 1-2-3. Jeugd en volwassenen zijn in verschillende categorieën ingedeeld.

De OER.cross is toegankelijk voor iedere hardloper. Voor de fanatieke wedstrijdloper kan het nog een mooie mogelijkheid zijn om de vorm te testen voor het NK Cross dat een week later gehouden wordt in Kraggenburg.

De inschrijving is geopend: digitaal via de website van de AV de Sprinter: http://www.avdesprinter.nl

Reacties