Zuidwolde verliest wedstrijd met twee gezichten

vv Zuidwolde.

Zuidwolde – De voetballers van Zuidwolde begonnen de tweede seizoenshelft met een 4-2 thuisnederlaag tegen LAC Frisia. Een matige 1e helft werd door Zuidwolde omgezet in een goede 2e helft. De bij rust opgelopen 0-3 achterstand kon door Zuidwolde echter niet meer omgezet worden in minimaal een remise.

Frans Capellen bracht Zuidwolde in de 52e minuut weer enigszins op het goede spoor (1-3). Wat zou er echter gebeurd zijn als de treffer (2-3) van Tom Buijtendorp in de 64e minuut “op randje buitenspel” niet afgekeurd zou zijn? Het blijft gissen, maar LAC Frisia-coach Marcel Valk vertrouwde er niet al te veel op en ging bijtijds wisselen.

Zuidwolde kreeg kansen, maar in de 78e minuut viel de feitelijk beslissende goal aan de andere kant door een treffer van Bart Kooistra (1-4). Zuidwolde bleef knokken  voor een beter resultaat en werd dan ook beloond met een zeer fraaie goal van Frans Capellen(2-4). Dit werd ook de eindstand.