Boeve Afbouw nieuwe sponsor Ruinen 3

vv Ruinen 3.
vv Ruinen 3.
Foto: Eigen foto

Ruinen – Met ingang van dit voetbalseizoen is Boeve Afbouw de nieuwe shirtsponsor van Ruinen 3. Afgelopen zondag werden de nieuwe tenues formeel overhandigd aan de spelers. Boeve afbouw werd daarbij vertegenwoordigd door Jaitse Holverda.

Bloemen van de voorzitter.

Boeve afbouw is gevestigd in Lemelerveld en bestaat sinds 1865. Sinds de oprichting is Boeve Afbouw uitgegroeid tot een allround afbouwbedrijf met landelijke dekking. Daarbij richten zij zich op zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Het werk bestaat uit onder andere dekvloeren leggen, scheidingswanden plaatsen, stukadoors- en schilderwerk, gevelisolatie en zelfs decoratieve afwerking.

Met de nieuwe tenues lopen de mannen van het 3e elftal er weer op en top bij. En het leverde afgelopen zondag direct een mooie overwinning op.

Bij de foto’s:  De spelers en begeleiders van het 3e elftal op een frisse zondagochtend. Voorzitter Bert Mulder overhandigt bloemen aan Jaitse Holverda (werkzaam bij Boeve afbouw én speler van Ruinen 3).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen