Duel Zuidwolde gestaakt door blessure arbiter

Heerde – De wedstrijd tussen Heerde en Zuidwolde werd vanmiddag bij een 1-0 stand voor Zuidwolde gestaakt. De reden: de scheidsrechter raakte geblesseerd.

Vanaf  de eerste minuut was er voor het publiek sprake van een boeiend duel, waarbij beide teams de nodige kansen kreeg. Frans Capellen leek namens Zuidwolde al direct te scoren, maar Heerde-doelman Vincent Mosterd kon ternauwernood redding brengen. Heerde werd vervolgens drukkend wel sterker, maar kon de druk op de vesting Zuidwolde niet volhouden. Zuidwolde kwam er een aantal malen via counters en corners gevaarlijk door. Nadat een treffer (kopbal) van Heerde werd afgekeurd, vanwege een overtreding sloeg Zuidwolde in de 31e minuut toe middels een fraaie inzet van Frans Capellen (0-1). Kort voor rust leek Zuidwolde via een strafschop van Frans Capellen op 0-2 te komen. Doelman Vincent Mosterd wist deze strafschop echter te pareren.

Kort na de rust werd de wedstrijd in de 55e minuut gestaakt, vanwege een rugblessure van scheidsrechter de heer Schram. De resterende tijd zal op een later moment uitgespeeld worden.