Eerste editie DOS gymnastiektoernooi

Toernooi DOS.
Toernooi DOS.
Foto: DOS

Zuidwolde – Gymnastiekvereniging D.O.S. Zuidwolde houdt komende zaterdag voor de eerste keer het DOS Toernooi in de Mr. N. Wessels Boer Hal in Zuidwolde. Het is een toernooi voor recreatie gymnastiek en recreatie turnen, voor jongens en meisjes die één of twee uur per week trainen en niet deelnemen aan de wedstrijden van de KNGU. Ongeveer 165 deelnemers uit Zuidwolde en omliggende dorpen zullen in actie komen.

De toernooicommissie, bestaande uit: Ines Picauly, Esther Wiekema, Annoeska Eesinge, Amber Schraa en Bianca van Veen, is al weken druk met de voorbereidingen. Met de organisatie van het DOS Toernooi wil de vereniging de recreatieve gymsport de mogelijkheid bieden om deel te kunnen nemen aan een wedstrijd. Vanuit de vereniging zullen bijna alle jeugdleden vanaf groep 3 meedoen. De turners en turnsters van de selectiegroepen worden ingezet om te helpen en tussen de wedstrijden door verzorgen ze een demo.

De toegang bedraagt €3,- en voor kinderen t/m  12 jaar is de toegang gratis. Aanvang wedstrijdronde 1 is om 9.45 uur, wedstrijdronde 2 om 11.30 uur en wedstrijdronde 3 om 13.15 uur. De deelnemende verenigingen zijn: GDV Beatrix De Krim, HHCombi Hooghalen/Hijken, S.G.O. Grolloo, ASC Dalfsen, WGV De Wijk, DOS Dwingeloo/Diever, De Antilopen Pesse, Kwiek Hoogeveen en D.O.S. Zuidwolde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen