Koos Stuiver winnaar herfsttoernooi Entekoele

Koos Stuiver (midden) wint.
Koos Stuiver (midden) wint.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Koos Stuiver is winnaar geworden van het jeu-de-boulestoernooi van ‘De Entekoele’. Hij liet woensdag Jaap Tigelaar en Jannie Dunnewind achter zich. De poedelprijs was voor Jannie Snijder. Er namen 44 leden van de club deel aan het traditionele Univé Herfsttoernooi.

Na een korte uitleg en na de mededeling dat iedereen in de prijzen zou vallen, begonnen de deelnemers enthousiast aan de vier te spelen partijtjes. Elke partij duurde maximaal 35 minuten en na de eerste twee partijen was er een pauze gepland. Zowat aan het eind van de tweede partij werd het iedereen duidelijk dat het hier een herfsttoernooi betrof, want het begon te regenen. Een beetje langere pauze deed de regen weer verdwijnen en zelfs een voorzichtig zonnetje kwam achter de bomen van het Faliebergbos zo nu en dan te voorschijn.

De spanning steeg, de stemming ook terwijl het merendeel van de deelnemers de moed een beetje liet zakken omdat de persoonlijke resultaten behoorlijk tegen vielen. Maar na alle partijen te hebben gespeeld, werd het toernooi in de kantine voortgezet.

Op de foto van links naar rechts Jaap Tigelaar, bekerwinnaar Koos Stuiver en Jannie Dunnewind.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen