Open Tennisdag LTV Voorwijk voor jong en oud

Tennisplezier.
Foto: LTC Voorwijk

De Wijk – De tennisvereniging LTV Voorwijk in de Wijk houdt op zondag 15 september van 14.00 tot 17.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan.

Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan. Daarnaast is de trainer van Tennisschool Breakpoint aanwezig. De tennisleraar vertelt alles over de tennissport. Jong en oud zijn van harte welkom om kennis te maken met de tennisvereniging op het tennispark in De Wijk, Wiltenweg 31c.

Kennismaking

Iedereen die zich aanmeldt op de open dag voor lidmaatschap en tennislessen, kan deze dag profiteren van een mooi kennismakingsaanbod.

De Open Tennisdagen zijn een groot succes. ‘Het is een geweldige manier om mensen van jong en oud voor tennis te interesseren. Bij onze vereniging varieert de leeftijd van actief spelende leden van 5 tot 80 jaar. Op dit moment heeft LTV Voorwijk maar liefst vijf jeugdcompetitieteams, voor verschillende leeftijden en speelniveaus. Er zijn zes volwassencompetitieteams.’

Bij LTC Voorwijk kan worden meegedaan aan leuke laagdrempelige toernooien, de toss-avond op woensdagavond, gewoon een balletje slaan met tennismaatjes of actief meespelen met de competitie.

Leden van de vereniging kunnen hun familieleden en kennissen, die nog niet tennissen daartoe uitdagen op de Open Tennisdag. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook op eigen initiatief binnenstappen bij de tennisvereniging.

Op 15 september wordt ook het paard-veulen-toernooi gehouden bij LTV Voorwijk: er worden dubbelpartijen gespeeld door een volwassene met een kind.
Voor informatie over de vereniging kijk www.ltvvoorwijk.nl

Reacties