Befaamde Wiekloop weer in feestweek

Foto:

De Wijk – Tijdens de feestweek  in De Wijk wordt  op donderdag 29 augustus de  befaamde Wiekloop voor de 23e keer georganiseerd door de Reestrunners en de Oranjevereniging De Wijk.  Het parcours gaat grotendeels door  landgoed Dickninge. Deze prestatie-hardloopwedstrijd wordt voorafgegaan door drie wedstrijden speciaal georganiseerd voor kinderen.

Om 18.00 uur zal de Kids XS run voor kinderen t/m 6 jaar starten op het feestterrein bij de tent. Om 18.15 uur start de Kids for FunRun voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Deze run is ook bijna 1 km. De derde wedstrijd, de zogenaamde 2,5 km Pretloop zal starten om 18.30 uur. Om 19.20 uur staat de 5 KM Funrun op het programma. En de 10 km Wiekloop start om 19.15 uur.

Hardloopwereldje

De Wiekloop is een inmiddels uit het hardloopwereldje niet meer weg te denken wedstrijd. De organisatie van dit evenement is in handen van een aantal oud leden en actieve lopers  van de loopgroep de Reestrunners en natuurlijk de  Oranjevereniging. ‘Ook voor kinderen bijzonder leuk om aan mee te doen en de organisatie hoeft gelukkig niet te benadrukken hoe gezond het is om te bewegen. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen’. De organisatie hoopt dat de sporters uit De Wijk de sportschoenen weer aantrekken en van deze avond weer een mooi spektakel maken. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Meer informatie www.wiekloop.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen