Michael Greeve wint Henk Dekker Modeprijs

Michael Greeve.
Michael Greeve.
Foto: Jeroen Spoolder

Veeningen – Michael Greeve Sportpaarden kreeg zondag aan het begin van de middag de eerste prijs in de Henk Dekker Mode Prijs uitgereikt door Henk Dekker zelf. Greeve wist deze rubriek met barrage te winnen door de Belgische Charlotte Philippe terug te wijzen. Met Guan Gjb (Namelus R x Sydney) reed Greeve in deze wedstrijd met hindernissen van 1.35 m. naar de fraaie tijd van 38.90.

De Belgische amazone werd tweede op de rug van Godiva S (Andiamo x Darco). Ze had een tijd neergezet van 39.50 seconden. Op de derde plaats was het Angelique Hoorn. De amazone uit Wanneperveen reed met Ginette een fraaie barrage in 39.64. Op de foto’s Michael Greeve springend naar de winst, met de felicitaties van Henk Dekker en de fraaie rozet van CH de Wolden.

Hessel Hoekstra

Als uit een boekje. In de laatste rit van de barrage de winst pakken. Het overkwam Hessel Hoekstra zondagochtend. Hij reed met Comme Prevu (Comme Il Faut) en wist wat Michael Greeve Sportpaarden op de klok had gezet. Geconcentreerd rijdend dook Hoekstra bijna twee seconden onder de tijd van Greeve en pakte daarmee de overwinning in de Indapp Prijs. Greeve had kort daarvoor met Hennessy (Eldorado van de Zeshoek x Verdi Tn) een tijd neergezet van 36.53 en toen de leiding overgenomen van Leonie Jonkers. De amazone kwam met Zucces (Gerlinus x Kenwood) tot een foutloze barragerit in 36.87 en werd daarmee derde. Het was de eerste prijsuitreiking zondagochtend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen