Mooi kampioenschap bij JVZ

JVZ kampioen
Zuidwolde – De jongens en meiden van JVZ JO13-1G togen zaterdag naar SVBO (Barger-Oosterveld, Emmen) voor hun laatste competitie wedstrijd van dit seizoen. Met de kampioenstitel al in de achterzak, gingen ze relaxed, maar goed voetballend, de wedstrijd in.
Binnen 5 minuten wist Nick Bruins al het eerste doelpunt te scoren! Na 7 minuten wist Jordin Steenbergen het doel te vinden en nog geen 2 minuten later maakte Ruben Wijbinga er 0-3 door van!
Door een overtreding van de tegenpartij in het 16 meter gebied, in de laatste minuten van de eerste helft, kreeg JVZ een penalty toegekend. Het hele team was het erover eens dat keeper Allart Mulder deze penalty mocht benutten. En dat deed hij! De stand werd nu 0-4.

Onderuit

SVBO probeerde in de tweede helft probeerde terug te vechten, waarbij aantal spelers onderuit werden gehaald. Het mocht niet meer baten, want in de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Lisa v.d. Haar de laatste goal en kwam de teller op 0-5 te staan.
Toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf, kon er uitbundig gefeest worden. Er werd een mooi kampioensshirt en een medaille uitgereikt.
Met één wedstrijd gelijk gespeeld en de rest allemaal gewonnen, kunnen we spreken van een terechte kampioen! Na terugkomst in Zuidwolde, wachtte nog een mooie versierde kar, waarmee de kampioenen nog een ereronde door het dorp maakten. Daarna werd er nog lang gefeest.
Op de foto Dalin Bruins, Julian Tricario, Milan Hoogstra, Nick Bruins, Leon keuze, Lars den Ouden, Ruben Wijbinga, Rainer Voivozeanu-Visser, Sharon Steenbergen en Jordin Steenbergen. Achter vlnr: Lotte Buist, Allart Mulder, Lisa v.d. Haar, Stefan Pronk, Ramon Tichelaar (leider/trainer), Timo Jager (vlagger) en Matthijs Drent (ass.trainer).