Vitesse’63 blijft titelkansen houden

Op naar de finale van de nacompetitie.

Koekange – Vitesse’63 behoudt kans op de titel in de vierde klasse na een eenvoudige 5-1 op MSC Amslod uit Meppel. Koploper CSVC had vanmiddag echter alle geluk van de wereld door in de slotseconde de 2-1 zege te pakken in Onstwedde tegen de plaatselijke boys.

ZZVV beleefde in Nieuwleusen een knotsgekke slotfase, waarin de thuisploeg terugkwam van 0-2 naar 3-2, maar waar de ploeg uit Zuidwolde uiteindelijk toch nog de 3-3 binnentikte. Het levert Nieuwleusen een plekje in de nacompetitie op. ZZVV kwam in de 38e minuut op voorsprong door Nick Vredenborg, pas in de 82e minuut werd weer gescoord. Een kopbal van Sander Hartman leek ZZVV de volle buit op te leveren, maar daarna draaide het duel volledig. De thuisploeg scoorde drie keer in vijf minuten en leek nu winst te pakken, maar het was Joël Huiskes die de gelijkmaker binnentikte.

Vitesse’63

Vitesse’63 had het niet heel lastig  tegen de nummer laatstgenoemde deze vierde klasse. Voor rust scoorden Jeroen van den Berg en Sander van Dijk, na de pauze verdubbelden Lars Heuvelman en Mark van der Linde de score. Na de 4-1 van MSC maakte Van Dijk er nog 5-1 van.

Volgende week valt de beslissing, CSVC speelt thuis tegen Nieuw-Balinge, Vitesse speelt in Emmen het lastige duel tegen sc Angelslo. CSVC heeft een puntje meer.