Ruinerwold pakt punt, de nood blijft hoog

Ruinerwold – De voetballers van Ruinerwold hebben vanmiddag op eigen terrein en punt gepakt tegen hoogvlieger Raptim. Het werd 2-2 en was een welkom punt, al dacht men in de slotfase met de volle drie punten aan de haal te gaan. Een goal werd echter wegens een overtreding afgekeurd.

Ruinerwold begon goed aan het duel en kreeg al binnen vijf minuten een penalty. deze werd echter gemist door Kevin Loof. Raptim benutte een van de eerste kansen wel en maakte 0-1. Ruinerwold liet zich niet op de kop zitten en het was Wietse Wagenaar die de stand via een penalty gelijk trok. In de tweede helft scoorde Raptim wederom en leek Ruinerwold achter de feiten aan te lopen. Toch werd vrij vlot gelijkgemaakt door Sem Hogenhorst.

Het punt maakt de degradatiestrijd spannender, maar de nood blijft hoog in het perendorp.