Mooi Ruinen Run op zondag 2 juni

Rennen en klimmen in Ruinen
Rennen en klimmen in Ruinen
Foto: Jans Schulting

Ruinen – Er is op zondag 2 juni weer volop gezelligheid met de Mooi Ruinen Run. Ook dit jaar maken de vele sponsoren het mogelijk dat de Loopgroep Ruinen dit evenement kan organiseren. De Mooi Ruinen Run start op de Brink in Ruinen, er worden zo’n 300 lopers aan de start verwacht.

Het programma start om 13.00 uur met de jeugd. Afhankelijk van de leeftijd lopen zij een afstand van 650 of 1300 meter. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor lopers met een beperking (G-lopers). Zij lopen met een begeleider een afstand van 1300 meter. Het parcours is hierop aangepast. De prijsuitreiking voor de jeugd en G-lopers is om 14.20 uur. Om 15.00 uur start de 5 en 10 kilometer. Deze deelnemers maken een mooie ronde richting het Nationaal Park Dwingelderveld.

Inschrijven

Inschrijven voor de Mooi Ruinen Run kan op twee manieren: via een voorinschrijving (www.inschrijven.nl) tot 29 mei 2019 en op de dag zelf vanaf 12.00 uur bij Café Brinkzicht (Hees) tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd. Bij voorinschrijving voor 27 mei 2019 word je naam vermeld op je startnummer. Kijk voor de precieze starttijden op de website van Loopgroep Ruinen (www.loopgroepruinen.nl).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen