TC Suthwalda en Sportverlichting.com samen in eredivisie

De spelers.
De spelers.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Onder toeziend oog van het eerste Herenteam werd afgelopen weekend het contract tussen Tennisclub Suthwalda en Sportverlichting.com getekend. Door de samenwerking met TC Suthwalda en Sportverlichting.com is het mogelijk dat dit seizoen op zeer hoog niveau wordt getennist in Zuidwolde.

Als enige team uit het Noorden gaat de Suthwalda-Sportverlichting.com formatie de strijd aan met zes andere teams uit het Westen en Zuiden van Nederland. De kern van het team dat vorig jaar kampioen in de hoofdklasse is geworden, bestaande uit Floris Kilian, Erik Dallinga en Mattheo Knoop, wordt dit jaar aangevuld met Boy Westerhof en Tim van Terheijden, respectievelijk nummer vijftien en zestien van Nederland, en Jarno Jans.

Unieke kans

Ben Hofman (TC Suthwalda) en Martin Bolderman (Sportverlichting.com) spreken van een unieke kans voor de liefhebbers van tennis in het Noorden om dit seizoen wedstrijden op topniveau te kunnen bekijken.  Zij hopen dan ook dat vele toeschouwers het prachtige park van TC Suthwalda komen bezoeken .“Ik kom zeker kijken, wellicht steek ik er nog wat van op”, aldus Martin Bolderman. Het doel is volgens Ben Hofman om te strijden voor klassebehoud en wellicht voor een verrassing te zorgen.

Suthwalda-Sportverlichting.com Heren 1 speelt dit seizoen vier van de zeven wedstrijden thuis, met de eerste thuiswedstrijd op zondag 7 april, aanvang 12.00 uur. In de eredivisie moeten de wedstrijden op dezelfde dag worden uitgespeeld, dit vanwege de lange reistijd van de tegenstanders. Bij slecht weer worden de wedstrijden in de nabij gelegen tennishal afgewerkt.

Op de hoofdfoto de spelers: Achter v.l.n.r: Jarno Jans, Erik Dallinga, Floris Kilian, Mattheo Knoop, Boy Westerhof en Tim van Terheijden.
Linksvoor: Martin Bolderman, rechtsvoor: Ben Hofman.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen