Gert Jakobs komt De Wolden inspireren (en fietsen)

Foto ter illustratie, dit is niet Gert Jakobs.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – De Ronde van Drenthe start dit jaar in De Wolden, daarom heeft de gemeente De Wolden een aantal extra activiteiten georganiseerd om De Wolden te promoten als fietsgemeente.

Een van die activiteiten is een inspiratiesessie en fietsclinic met Gert Jacobs. Op vrijdag 8 maart om 13.00 uur houdt Gert Jacobs in het gemeentehuis van De Wolden een inspiratiesessie over zijn carrière in en buiten het peloton. Gert gaat onder andere in op voeding, doorzetten, mindsetting en teambuilding. Na de presentatie is er de mogelijkheid om eventueel samen met Gert op de ‘gewone’ fiets (20-25 km) of racefiets (60-80 km) een mooie tocht door De Wolden te fietsen.

Aanmelden voor de gratis inspiratiesessie en meefietsen met Gert Jacobs kan via Eduard Annen, [email protected].

Gert Jacobs

Gert (Emmen, 29 april 1964) is een voormalig wielrenner uit Drenthe, die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij is ook vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Na de presentatie is er de mogelijkheid om samen met Gert op de racefiets (60-80 km) een mooie tocht door De Wolden te fietsen. Uiteraard deels op het parcours van de Ronde van Drenthe.

Reacties