Trainerstrio nog een seizoen bij KIOS

Foto:
Ruinerwold – Het trainerstrio van de selectie van KIOS gaat nog een seizoen door. Christian Lucas, Haralt Lucas en Klaas Jan Slomp hebben hun contract met één seizoen verlengd bij de korfbalvereniging uit Ruinerwold. Christian is de trainer/coach van KIOS 1, Klaas-Jan is de trainer/coach van KIOS 2 en Haralt is trainer van de selectie en assistent-coach van KIOS 1.
Het bevalt de heren goed bij KIOS, zowel de samenwerking met de selectie als met de diverse commissies binnen de vereniging. Daarnaast blijft nagenoeg de gehele selectie voor het komende seizoen bij elkaar. Hierdoor kan er goed worden verder gebouwd aan de ontwikkeling van de spelers en het collectief.
Ook de samenwerking onderling bij de drie mannen is erg goed. De visies liggen op één lijn en met elkaar kunnen ze het goed vinden. Ook in de spannende tijden wanneer wedstrijden zich in het climax bevinden.
De club is content met de verlenging van Christian, Haralt en Klaas Jan en wenst hen nog veel succes in het vervolg van dit seizoen. Want zowel 1 als 2 spelen nog om de kampioenschappen.

Reacties