Nieuw contract Suthwalda en Tennisschool Kilian

Foto: Masked Builder / Foter / CC BY

Voorzitter Albert Oppers en penningmeester Ben Hofman ondertekenden onlangs namens tennisclub Suthwalda in Zuidwolde een contract met Floris Kilian van de gelijknamige tennischool Kilian.

Voorzitter Albert Oppers legt uit dat de club na de samenwerking met Floris Kilian in de afgelopen vijf jaar weet dat ze met hem een deskundige trainer in huis halen, enthousiast en erg betrokken bij de vereniging. Ook Floris Kilian is blij met het contract met Suthwalda. Hij ziet het als een compliment voor het werk dat de afgelopen jaren gezamenlijk is verzet en denkt dat Suthwalda de komende jaren kan uitgroeien tot een toonaangevende vereniging in Noordoost-Nederland.

Sponsor
Het merk Wilson is hoofdsponsor geworden van zijn tennisschool. Om de leden van TC Suthwalda en de omliggende verenigingen beter te bedienen heeft Tennisschool Kilian na een aantal goede gesprekken met Wilson besloten een Tennisshop te starten. Op korte termijn kan iedereen rackets, kleding, gripjes, ballen, enzovoort, tegen zeer scherpe prijzen kopen. De shop komt in de tennishal.

Nieuwe entree
De vereniging heeft in overleg met de gemeente besloten om de entree een stuk naar voren te halen waardoor de toegang tot de tennisclub gemakkelijker en herkenbaarder is geworden. Op 22 maart worden de buitenbanen weer geopend.

Reacties