Hardlopen in Koekange zit in de lift

Foto: Artizzl Media

Koekange – Veel mensen lopen hard of zijn van plan te gaan hardlopen. Er zijn plannen om in Koekange een echte hardloopwedstrijd te organiseren is dat een prachtige reden om te gaan trainen voor dit evenement en voor je thuispubliek!

Waarom lopen met de Loopgroep Koekange? Ik kan toch gewoon gaan lopen, ene voet voor de andere en gaan. Klopt, maar samen lopen is nog leuker en je hebt ‘stok achter de deur’, we trainen elke week. Lopen met de loopgroep is niet alleen maar gewoon hardlopen. Onder begeleiding van twee deskundige en ervaren trainers (om de week een ander) maak je gevarieerde trainingen mee, conditie, techniek, kracht, controle over je grenzen enz. het komt allemaal aan bod. En uiteraard een warming-up en cooling-down.

Loopgroeptraining

Bij de Loopgroep Koekange loopt iedereen voor zichzelf maar wel samen, het is voor iedereen, alle niveaus, vrouw, man, leeftijd, doelstelling of geen doelstelling maakt allemaal niet uit. Er zijn leden die meedoen aan wedstrijdjes en buiten de training ook zelf hardlopen, maar ook die het alleen bij de loopgroeptraining houden.

Nog een reden om mee te doen: het is lekker dichtbij huis, we starten midden in het dorp namelijk vanaf de parkeerplaats van KIA Sportlaan 41, elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur. Kom gewoon een keer proberen! Wil je nog even rustig aan doen? Vanaf dit voorjaar gaan we proberen voor beginners met speciale clinics toe te werken naar Loop Rondje Koekange. En niet te vergeten, lopen is gezond.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld kosten stuur een e-mail [email protected] of bezoek http://facebook.com/LoopgroepKoekange

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen